LINKHOTEL – redesign

     Projekt koncepcyjny obejmował wnętrza nowych pokoi hotelowych oraz przestrzeni komunikacji w kolejnej kondygnacji Linkhotelu. W odniesieniu do istniejących przestrzeni powstała koncepcja opierająca się na obecnym wizerunku hotelu, lecz w odświeżonej, bardziej komfortowej i atrakcyjnej wizualnie formie. Graficzny motyw w postaci piksela, odnoszącego się do nowoczesnego charakteru obiektu i zaawansowanych udogodnień cyfrowych jakie udostępnia hotel, pojawia się w różnorodnych formach i miejscach we wnętrzach pokoi hotelowych oraz w korytarzach i lobby. Kolorystyka opierająca się na ponadczasowej skali szarości, podkreślona i ożywiona została charakterystyczną dla Linkhotelu czerwienią. Wnętrza stały się bardziej wyraziste, energetyczne i nowoczesne, zapewniając  gościom jeszcze większy komfort i wygodę niż dotychczas.

Comments are closed.