SALON RINTAL

       Projekt wnętrza opierał się na idei zmiany wizerunku firmy, nadając jej tym bardziej ekskluzywnego i nowoczesnego charakteru. Fukcjonalna aranżacja, umożliwiająca maksymalne wykorzystanie powierzchni wystawiennicznej, na której umieszczone zostały postumenty prezentujące wybrane modele schodów wymusiła symetryczny podział wnętrza względem centralnej osi pomieszczenia. Na przeciwko wejścia zlokalizowany jest dwustanowiskowy mebel, przy którym obsługiwani są klienci. Za nim znajduje się elegancka zabudowa telewizora wykonana z czarnego Dibondu i podświetlana kierunkowymi reflektorami, dodającymi połysku i głębi. Wnętrze utrzymane jest w stonowanej, monochromatycznej kolorystyce z akcentami intensywnego koloru pomarańczowego. Symetryczny i regularny rzut wnętrza przełamany został dynamicznymi formami mebli i detali dodając wyrazistego i efektownego charakteru.

Comments are closed.