PRZEJDŹ DO STRONY CGL
Iglotex
Opis projektu

Iglotex

rok: 2019

klient: Iglotex

lokalizacja: Skórcz

kategoria: wnętrza komercyjne

zakres opracowania: projekt koncepcyjny + wykonawczy + identyfikacja

 

Celem projektu była efektywna aranżacja powierzchni biurowej, wykorzystująca potencjał nowopowstałego biurowca. Rozległe pomieszczenia typu open-space zostały zaaranżowane w sposób zapewniający komfort akustyczny oraz pełną ergonomię stanowisk pracy. Proste meble zostały dopełnione nietypowymi elementami i zabudowami nadającymi im unikalnego charakteru. Wnętrze biura utrzymane w kolorze bieli i jasnych szarości dopełniają odcienie błękitu zawarte w akustycznych panelach, mobilnych siedziskach, czy akustycznych parawanach. 

Schematy funkcjonalne
Szkice koncepcyjne

Kontakt z pracownią

Pomorski Park Naukowo - Technologiczny

ul. Al. Zwycięstwa 96/98, 81-451, Gdynia                                       

Budynek II  Lokal B5

dr arch. wnętrz

Radosław Czerniejewski

wspólnik & projektant

603 926 229

radek@pracowniacgl.pl

Joanna Tkaczyk

wspólnik & manager biura

507 116 530

 

pełny kontakt
Wstecz